Zupas, klimpas, sēnes… Cilvēki dalās savos “intīmajos” ēdienos – noskaidro, ko tas nozīmē! 3
Vai jūs ēdat visu, ko citi ir pagatavojuši? Kāda sieviete vārdā Sandra sociālajā tīklā “Thread” aizsāka interesantu diskusiju par ēdieniem. Viņa citiem lietotājiem vaicāja, vai arī viņiem ir tādi ēdieni, kurus varētu dēvēt par “intīmiem” jeb ēdieni, kurus var ēst tikai, ja tos paši ir pagatavojuši?
Sandra raksta: “Jums arī ir tādi, nezinu, kā pareizāk nosaukt, “intīmie” ēdieni, kurus varat ēst tikai, tad ja esiet paši gatavojuši?”
Sieviete pati atklājusi, ka viņai tāds ēdiens ir aukstā zupa – to viņa var ēst tikai tad, ja pati ir pagatavojusi.
Kā izrādās, viņa nav vienīgā ar saviem – “intīmajiem” ēdieniem, arī citi cilvēki padalījušies līdzīgās sajūtās.
Ilze raksta, ka viņai tāds ēdiens noteikti ir sēnes. “Sēnes. Nekad neēdu citu gatavotas sēnes, jo neuzticos prasmei salasīt ēdamās, daļa cep ar visiem tārpiem, daļa cep smilšainas.”
Ilvai savukārt tādas esot kartupeļu pankūkas.
“Soļanka. Un zinu kāpēc, jo man vajag specifisku gaļu, specifiskus gurķus utt,” raksta kāda cita lietotāja, uzsverot, ka īstenībā “intīmie” ēdieni viņai varētu būt daudz, jo vienkārši patīk, kā pati gatavo, salīdzinot ar citiem.
Cilvēku komentāros gana daudz tiek pieminēts arī rasols un jebkāda veida zupas. Arī tāds ēdiens kā kotletes parādās diskusijā par “intīmiem” ēdieniem.
Kāda lietotāja raksta: “Man, kā riktīgi izvēlīgai ēdājai, gandrīz jebkas, kam nevaru skaidri redzēt vai nezinu visas sastāvdaļas, rada problēmas.”
“Lielako daļu no salātiem – veikalos vispār nepērku gatavos rosolus un tamlīdzīgos. Jā, tā pati aukstā zupa un minētās sēnes. Visādus svešus marinējumus. Bailes ēst arī kotletes,” norādīja vēl cita lietotāja.
Vēl kāda “Thread” lietotāja dalījās, ka restorānos un kafejnīcās viņa var ēst visu bez problēmām, bet, atrodoties pie kāda ciemos, ar to ir tā pagrūtāk, bet iemeslu, kāpēc viņai tā ir, nezina.
Ja arī jums, LA.LV lasītāj, ir tāds ēdiens, kuru ēdat tikai, ja pats to esat pagatavojis, padalāties, lūdzu, komentāros, kas tas ir par ēdienu un kāpēc!