Foto – Aija Geida

Zupa ar ziedkāpostiem un kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 500 g vārītu dzelteno zirnīšu
• 600 ml buljona
• ½ vidēja ziedkāposta
• 150 g kukurūzas
• ½ paprikas
• ⅓ tējkarotes kurkumas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes malta ingvera
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ½–1 tējkarote sāls
• Sauja zaļumu (pētersīļi, dilles, kinza)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzeltenajiem zirnīšiem uzlej ūdeni un ļauj, lai tie nakti uzbriest. Nelielā ūdens daudzumā izvāra mīkstus. Ziedkāpostu sadala mazās rozītēs. Papriku sagriež gabaliņos. Kukurūzu izvāra mīkstu vai izmanto konservēto. Uz pannas uzkarsē eļļu un 30 sekundēs apcep garšvielas. Pieber un apcep ziedkāpostu un paprikas gabaliņus. Pieliek kukurūzu, zirnīšus, uzlej buljonu, pieber sāli un vāra 3–5 minūtes, līdz paprika un ziedkāposts mīksti. Pasniedzot zupai uzkaisa zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.