Foto – Aija Geida

Zupa ar ziedkāpostiem un kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 500 g vārītu dzelteno zirnīšu
• 600 ml buljona
• ½ vidēja ziedkāposta
• 150 g kukurūzas
• ½ paprikas
• ⅓ tējkarotes kurkumas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes malta ingvera
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ½–1 tējkarote sāls
• Sauja zaļumu (pētersīļi, dilles, kinza)

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dzeltenajiem zirnīšiem uzlej ūdeni un ļauj, lai tie nakti uzbriest. Nelielā ūdens daudzumā izvāra mīkstus. Ziedkāpostu sadala mazās rozītēs. Papriku sagriež gabaliņos. Kukurūzu izvāra mīkstu vai izmanto konservēto. Uz pannas uzkarsē eļļu un 30 sekundēs apcep garšvielas. Pieber un apcep ziedkāpostu un paprikas gabaliņus. Pieliek kukurūzu, zirnīšus, uzlej buljonu, pieber sāli un vāra 3–5 minūtes, līdz paprika un ziedkāposts mīksti. Pasniedzot zupai uzkaisa zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.