Foto – queenofthecastlerecipes.com

Rabarberu zupa ar putukrējuma un biezpiena masu 0

Kā gatavot?

Rabarberus nomizo, smalki sagriež, pieber cukuru, cik katrs izvēlas, uzlej ūdeni un vāra, kamēr tie sāk šķīst. Ja vēlas, pievieno vienu zvaigžņu anīsa staru, kanēļa standziņu vai malto kanēli, un, kad saldēdiens gatavs, ieliek svaigas piparmētras lapiņas. Lai garšas nots būtu pikantāka, var pievienot nedaudz ingvera.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Tasītē ielej nedaudz auksta ūdens, ieber 1 ēdamkaroti kartupeļu miltu, sajauc un pievieno rabarberu zupai. Kārtīgi samaisa. Var arī iztikt bez kartupeļu miltiem, vārītos rabarberus atliek sablendēt.

Biezpienu izberž caur sietu. Saldajam krējumam pievieno cukuru un vanilīna cukuru un uzputo. Putukrējumu pievieno caur sietu izberztajam biezpienam un masu ieliek uz brīdi ledusskapī, lai sastingst.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvāja viesnīcas “Neiburgs” restorāna šefpavārs Tomass Godiņš

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.