Foto – queenofthecastlerecipes.com

Rabarberu zupa ar putukrējuma un biezpiena masu 0

Kā gatavot?

Rabarberus nomizo, smalki sagriež, pieber cukuru, cik katrs izvēlas, uzlej ūdeni un vāra, kamēr tie sāk šķīst. Ja vēlas, pievieno vienu zvaigžņu anīsa staru, kanēļa standziņu vai malto kanēli, un, kad saldēdiens gatavs, ieliek svaigas piparmētras lapiņas. Lai garšas nots būtu pikantāka, var pievienot nedaudz ingvera.

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
TV24
Krievu okupantu vidū ir izveidota īpaša pašnāvnieku “kasta” ar nosaukumu “kamieļi”
Lasīt citas ziņas

Tasītē ielej nedaudz auksta ūdens, ieber 1 ēdamkaroti kartupeļu miltu, sajauc un pievieno rabarberu zupai. Kārtīgi samaisa. Var arī iztikt bez kartupeļu miltiem, vārītos rabarberus atliek sablendēt.

Biezpienu izberž caur sietu. Saldajam krējumam pievieno cukuru un vanilīna cukuru un uzputo. Putukrējumu pievieno caur sietu izberztajam biezpienam un masu ieliek uz brīdi ledusskapī, lai sastingst.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvāja viesnīcas “Neiburgs” restorāna šefpavārs Tomass Godiņš

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.