Foto: Aija Geida

Zupa ar jaunajiem kabačiem un sorgo 0

Sastāvdaļas
• 150 g sorgo
• 3 zaļie kabači
• 150 g svaigā siera
• 3 burkāni
• 100 g žāvētas desas
• 2 l buljona
• 1–1,5 tējkarotes sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes malta koriandra
• zaļumi

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sorgo nakti mērcē ūdenī. Kabačus nomazgā un sagriež kubiņos, svaigo sieru (Mālpils, biezpiena sieru) – gabaliņos, desu – salmiņos. Sorgo pārlej ar buljonu un vāra uz nelielas uguns pusstundu. Pieliek burkānus un vāra, līdz mīksti. Pēc tam pievieno kabačus, desu, garšvielas un sāli. Nedaudz pavāra, lai kabači kļūst mīksti, bet neizšķīst, un izslēdz uguni. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.