Foto-vk.com

Žuljēns groziņos – garda uzkoda svētku galdam 1

Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma, 2 ēdamkarotes miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un apcep uz pannas, līdz iztvaiko liekais šķidrums.
Pielej saldo krējumu, samaisa un lēnām pievieno miltus, lai viss sabiezē.
Gatavo pildījumu liek groziņos.
Virsu nokaisa ar rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī līdz garoziņas izveidošanai (10 – 15 minūtes).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.