Foto. pexels.om/ Gustavo Fring

Stradiņos – tikai ar ķirurģisku patoloģiju 45

Vienīgais zobārstniecības kabinets Latvijā, kur visu diennakti pieaugušie var saņemt valsts apmaksātus pakalpojumus, atrodas Mutes, sejas un žokļu ķirurģijas centrā Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Meļu un viltnieku reitings pēc zodiaka zīmes. Pēdējo vietu ieņem Strēlnieks, bet kurš ir pirmajā? 10
Ir vairāki iemesli, kāpēc Krievija nevēlējās, lai Rietumi to uzzina: okupanti, iespējams, piedzīvojuši līdz šim lielāko apkaunojumu 47
Saūda Arābijas prinči gatavojas dot sāpīgu triecienu Putinam. Vai Kremlim pietiks naudas, lai turpinātu karu? 156
Lasīt citas ziņas

Tas nozīmē, ka turp pacients var braukt tad, ja viņam ir, pieņemsim, kaut kad sāpējis zobs, tad attīstījies pietūkums, un tas pietūkums izplatās mutē un tad iet ārpus mutes, kad jau redzams uz sejas – vaiga pietūkums, zemžokļa pietūkums. Tā ir ķirurģiska komplikācija, skaidrots lsm.lv rakstā.

Tas nozīmē, ka Stradiņa slimnīcā ar vienkāršām sāpēm vai lokālu pietūkumu ap zobu cilvēku nepieņems. Šādos gadījumos lūgs doties uz Stomatoloģisko institūtu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Situācijās, kad zobu iekaisums radījis draudus cilvēka dzīvībai, daļu finansējuma uzņemsies valsts. Mediķi gan aicina neriskēt un naudas taupības vārdā nenovest savu mutes dobumu līdz stadijai, kad nepieciešama operācija.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.