Zivs sacepums ar sieru – maigs un gards ēdiens tuvinieku vēderiem 0
Sastāvdaļas – 400 g pangasijas filejas (var jebkuru citu zivi pēc izvēles), sīpols, burkāns, 100 g krējuma, ola, 200 g siera.
Pagatavošana.
Cepamo formu ietauko, lai burkāni nepiedegtu.
Burkānu sarīvē un plānā kārtiņā izklāj cepamformas apakšā.
Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos. Liek virsū uz burkānu kārtas. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
Sīpolu sagriež riņķos un liek virsū uz zivs.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Atsevišķi sakuļ olu, pievieno to rīvētajam sieram, pieliek klāt krējumu, visu rūpīgi samaisa un liek virsū uz sīpoliem.
Cep 180 grādu karstumā apmēram 20 – 30 minūtes.
Labu apetīti!