Zivs sacepums ar sieru – maigs un gards ēdiens tuvinieku vēderiem 0

Sastāvdaļas – 400 g pangasijas filejas (var jebkuru citu zivi pēc izvēles), sīpols, burkāns, 100 g krējuma, ola, 200 g siera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Cepamo formu ietauko, lai burkāni nepiedegtu.

Burkānu sarīvē un plānā kārtiņā izklāj cepamformas apakšā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos. Liek virsū uz burkānu kārtas. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

Sīpolu sagriež riņķos un liek virsū uz zivs.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Atsevišķi sakuļ olu, pievieno to rīvētajam sieram, pieliek klāt krējumu, visu rūpīgi samaisa un liek virsū uz sīpoliem.

Cep 180 grādu karstumā apmēram 20 – 30 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.