
Zivs fileja alus mīklā 0
Sastāvdaļas – 100 g miltu, ola, 150 ml gaišā alus, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 500 g zivs filejas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta
55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums
54
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu un eļļu, samaisa. Sanāk šķidra mīkla, tā jābūt.
Zivs fileju sagriež gabaliņos, apmērcē šajā mīklā un cep pannā no visām pusēm zeltaini brūnu.
FOTO. VIDEO. “Viss būs atkarīgs no tā, vai un kā tiks cauri dūņām…” Pozitīvās prognozes Lietuvā noplok
Miera sarunas? Krievija gatavo plaša mēroga ofensīvu visam gadam – par to ir skaidras norādes
Uzticēšanās sit augstu vilni. Sieviete no Ventspils uz Rīgu steidzas ar taksi, lai pati krāpniekiem nodotu naudu
Garšīga būs gan karsta, gan arī auksta kā uzkoda.
Labu apetīti!