Zivs fileja alus mīklā 0
Sastāvdaļas – 100 g miltu, ola, 150 ml gaišā alus, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 500 g zivs filejas.
Pagatavošana.
“ASV stratēģija izskatās pēc kara pieteikuma Eiropas Savienībai.” Britu eksperts par iespējamiem Trampa rīcības riskiem
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu un eļļu, samaisa. Sanāk šķidra mīkla, tā jābūt.
Zivs fileju sagriež gabaliņos, apmērcē šajā mīklā un cep pannā no visām pusēm zeltaini brūnu.
“Putina kungs ļoti labi zina.” Erdogans izsaka brīdinājumu Ukrainai un Krievijai
“Pārsteigs pat zinošākos popkultūras fanus!” No Obamas līdz Eilišai: piecas slavenības, kuru dzīslās rit īru asinis
“Pilnīgākā cūcība un bezkaunība!” Ķengaragā uzradies “Grinčs”, kas iedzīvotājiem bojā svētku sajūtu
Garšīga būs gan karsta, gan arī auksta kā uzkoda.
Labu apetīti!



