
Zivs fileja alus mīklā 0
Sastāvdaļas – 100 g miltu, ola, 150 ml gaišā alus, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 500 g zivs filejas.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Miltus samaisa ar olas baltumu, pievieno alu un eļļu, samaisa. Sanāk šķidra mīkla, tā jābūt.
Zivs fileju sagriež gabaliņos, apmērcē šajā mīklā un cep pannā no visām pusēm zeltaini brūnu.
Garšīga būs gan karsta, gan arī auksta kā uzkoda.
Labu apetīti!