Foto-Shutterstock

Zivju tītenīši 0

Sastāvdaļas – 700 g zivs filejas, 2 sīpoli, burkāns, 1/2 glāzes rīsu, kāpostgalvas lapas, lauru lapa, piparu graudi, dilles, malti pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Rīsus novāra gandrīz gatavus. Zivi samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai smalki sagriež ar nazi.

Sīpolus sasmalcina un samaisa kopā ar rīsiem un sasmalcināto zivs fileju. Pievieno sāli un piparus, smalki sagrieztus zaļumus, visu samaisa viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavo kāpostu lapas – novāra ūdenī apmēram 10 minūtes, lai lapas paliek viegli mīkstas, tad noņem no kāposta, izgriež cietās vietas.

Zivs masu pilda kāposta lapās, satin ciet, lai veidojas tīteņi.

Katla apakšā liek uz rupjās rīves sarīvētu pusi burkāna, virsū liek zivju tīteņus. Pa virsu liek otru daļu sarīvētā burkāna.

Katlā pielej ūdeni, lai tīteņi pilnībā būtu ūdenī. Uzliek vāku un sutina apmēram 20–30 minūtes, kamēr viss gatavs.

Lauru lapu un piparu graudus pievieno 10 minūtes pirms gatavības.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.