Foto-recepti.kz

Zivju plācenīši 0

Sastāvdaļas – 2 jebkādas zivs filejas gabali, 2 olas, ēdamkarote kartupeļu cietes, pāris sīpolloki, augu eļļa cepšanai, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Var izmantot jebkuru zivs fileju, atbrīvo to no asakas un ādas. Fileju sagriež mazos gabaliņos, pievieno smalki sagrieztus lociņus.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pievieno kartupeļu cieti un kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pievieno olas un visu vēlreiz rūpīgi samaisa.

Uzkarsētā pannā ar karoti veido plācenīšus un uz vidējas uguns zem vāka apcep no abām pusēm zeltaini brūnus.

Pasniedz ar piedevām (kartupeļi, rīsi utt.) vai vienkārši ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.