Zivju plācenīši 0
Sastāvdaļas – 2 jebkādas zivs filejas gabali, 2 olas, ēdamkarote kartupeļu cietes, pāris sīpolloki, augu eļļa cepšanai, sāls un pipari.
Pagatavošana.
Var izmantot jebkuru zivs fileju, atbrīvo to no asakas un ādas. Fileju sagriež mazos gabaliņos, pievieno smalki sagrieztus lociņus.
Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pievieno kartupeļu cieti un kārtīgi samaisa.
Masai pievieno olas un visu vēlreiz rūpīgi samaisa.
Uzkarsētā pannā ar karoti veido plācenīšus un uz vidējas uguns zem vāka apcep no abām pusēm zeltaini brūnus.
Pasniedz ar piedevām (kartupeļi, rīsi utt.) vai vienkārši ar salātiem.