Foto-recepti.kz

Zivju plācenīši 0

Sastāvdaļas – 2 jebkādas zivs filejas gabali, 2 olas, ēdamkarote kartupeļu cietes, pāris sīpolloki, augu eļļa cepšanai, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Var izmantot jebkuru zivs fileju, atbrīvo to no asakas un ādas. Fileju sagriež mazos gabaliņos, pievieno smalki sagrieztus lociņus.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pievieno kartupeļu cieti un kārtīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pievieno olas un visu vēlreiz rūpīgi samaisa.

Uzkarsētā pannā ar karoti veido plācenīšus un uz vidējas uguns zem vāka apcep no abām pusēm zeltaini brūnus.

Pasniedz ar piedevām (kartupeļi, rīsi utt.) vai vienkārši ar salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.