Foto – Ilze Pētersone

Zivju piena zupa ar kūpinātu mencu 0

No dažādām zivīm uzvāra zivju buljonu.

Buljonā līdz gatavībai novāra 8 nelielus jaunos kartupeļus, 8 burkānus, divas saujas zirņu pākšu vai lobītus zirņus, izņem no šķidruma un sagriež.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Zivju buljonu 0,8 l sajauc ar pienu 0,4 l un pavāra pāris minūtes, lai šķidrums nekļūst pelēks. Pievieno pēc garšas sāli, piparus un dilles.

Šķīvī ievieto dārzeņus un aukstus kūpinātas mencas gabaliņus, pa virsu lej karstu buljonu ar pienu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.