Foto: Anda Krauze

Zivju dienā – sulīgas reņģītes marinādē. Smeķis, ko neaizmirst! 0

Ķēpa liela, pēc zivju cepšanas māja smaržo vēl vairākas dienas, bet tas nav šķērslis, jo tie, kam garšo ceptas marinētas reņģes, vienkārši nespēj pretoties šī ēdiena garšai.

Reklāma
Reklāma

Vajadzēs

• 1 kg svaigu reņģu

• milti

• eļļa

Marinādei

• 0,5 l ūdens

• 1 ēdamkarote cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 4 ēdamkarotes galda etiķa

• 2–3 sīpoli

• 2 lauru lapas

• 2–3 krustnagliņas

• 6–7 smaržīgie pipari

• 5 melnie pipari

Pagatavošana

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Vispirms ūdenī aptuveni minūti pavāra ripās sagrieztus sīpolus, tad pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un uzkarsē.

Reņģes iztīra, nomazgā, apvārta miltos, uzkaisa sāli, cep eļļā uz pannas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstas kārto bļodā, lej virsū karstu marinādi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.