Foto: Anda Krauze

Zivju dienā – sulīgas reņģītes marinādē. Smeķis, ko neaizmirst! 0

Ķēpa liela, pēc zivju cepšanas māja smaržo vēl vairākas dienas, bet tas nav šķērslis, jo tie, kam garšo ceptas marinētas reņģes, vienkārši nespēj pretoties šī ēdiena garšai.

Reklāma
Reklāma

Vajadzēs

• 1 kg svaigu reņģu

• milti

• eļļa

Marinādei

• 0,5 l ūdens

• 1 ēdamkarote cukura

• 1 ēdamkarote sāls

• 4 ēdamkarotes galda etiķa

• 2–3 sīpoli

• 2 lauru lapas

• 2–3 krustnagliņas

• 6–7 smaržīgie pipari

• 5 melnie pipari

Pagatavošana

“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 184
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Vispirms ūdenī aptuveni minūti pavāra ripās sagrieztus sīpolus, tad pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un uzkarsē.

Reņģes iztīra, nomazgā, apvārta miltos, uzkaisa sāli, cep eļļā uz pannas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstas kārto bļodā, lej virsū karstu marinādi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.