Gaļas bumbiņas
Gaļas bumbiņas
Publicitātes foto

Zivju bumbiņas – mazas mini kotletītes 0

Sastāvdaļas

• 500 g mencas vai reņģu
• 600 g vārītu kartupeļu
• 2 olas
• 1 ēdamkarote sviesta
• pipari
• sāls
• eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Vārītai mencai novelk ādu, izņem asaku, gaļu saspaida. Sajauc ar vārītiem sastampātiem kartupeļiem, pievieno olas, izkausētu sviestu, sāli un piparus. Sajauc viendabīgā masā un veido bumbiņas. Cep cepeškrāsnī, ik pa laikam apgrozot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.