Gaļas bumbiņas
Gaļas bumbiņas
Publicitātes foto

Zivju bumbiņas – mazas mini kotletītes 0

Sastāvdaļas

• 500 g mencas vai reņģu
• 600 g vārītu kartupeļu
• 2 olas
• 1 ēdamkarote sviesta
• pipari
• sāls
• eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Vārītai mencai novelk ādu, izņem asaku, gaļu saspaida. Sajauc ar vārītiem sastampātiem kartupeļiem, pievieno olas, izkausētu sviestu, sāli un piparus. Sajauc viendabīgā masā un veido bumbiņas. Cep cepeškrāsnī, ik pa laikam apgrozot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.