Foto: Shutterstock

Strēlnieks – tūlītēja reakcija 18

Strēlniekam ir sprādzienbīstams raksturs un viņš neslēpj savu temperamentu – jebkurā situācijā reaģē zibenīgi. Šīs zodiaka zīmes īpašā kaislība ir izbeigt kādu maznozīmīgu strīdu vai pat nekaitīgu dialogu ar agresīvu dusmu uzliesmojumu. Kaimiņi noturēs viņa balsi par darboties sākušu signalizāciju. Strēlnieki, kuri iemācījušies savaldīties, izvēlas savai enerģijai izpausties ekstrēmajos sporta veidos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. “Viņi visu filmēja, fotografēja…” Radinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Gulbenes novadā
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Negodīgums, nodevība, nežēlība – tas var uzreiz īpaši sadusmot Strēlnieku, un dusmās viņš ir briesmīgs. Ja būsu viņu aizvainojis, tu par to uzreiz uzzināsi – un steigsies bēgt. Skriešus. Mazliet saniknotu Strēlnieku viegli atpazīt pēc sarkasma – viņš neskopojas ar indīgiem vārdiem. Tomēr viņš ātri nāk pie prāta un kaunas par izdarīto. Ieteicams ļaut zīmei izrunāties un pēc tam pārrunāt situāciju privāti.

Galvenais ir pārliecināties, ka Strēlnieks neuzsāk drāmu vienkārši aiz garlaicības. Strēlniekiem patīk risināt problēmas un pārvarēt grūtības, tāpēc dažkārt viņi var, paši nemanot, mākslīgi radīt problēmas tuviniekiem un kolēģiem. Tāpat viņš var uzsākt strīdu ar svešinieku tieši uz ielas vai veikalā, lai tikai ieskaidrotu viņam, kur nedrīkst smēķēt vai kur atstāt atkritumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.