Foto: Shutterstock

Skorpions – vispirms kož gandrīz nemanāmi, tad sēj iznīcību 18

Skorpioni ir pietiekami agresīvi, lai būtu līderu trijniekā, taču kopā ar citām īpašībām viņu agresivitāte izpaužas ļoti īpatnējā uzvedībā. Skorpions nekad uzreiz nereaģēs uz ļaunu joku vai apvainojumu, taču viņš to atcerēsies un nākotnē noteikti pārsteigs savu pāridarītāju, atgādinot to un vēl vairāk.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. “Viņi visu filmēja, fotografēja…” Radinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Gulbenes novadā
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Reizēm “indīgie” Skorpioni spēj ļoti nopietni uztvert nenozīmīgas lietas. Tāpēc, redzot citu vieglprātīgo rīcību, viņi var izteikt kritisku piezīmi un pat sīkums var izraisīt milzīgu strīdu. Tā taktiku viņi izvēlas atkarībā no tā, kāds cilvēks atrodas viņu priekšā. Skorpioni var uzbrukt sāncenšiem pat ar dūrēm, bet tikai tad, ja tas negatīvi neietekmē viņu reputāciju.

Sākotnēji šī zīme ilgu laiku krās sevī dusmas un rūpīgi izdomās uzbrukuma plānu. Kā zināt, vai Skorpions ir dusmīgs? Paskaties viņam acīs. Parasti acis nodod dusmas daudz agrāk nekā vārdi vai žesti. Tas var notikt ilgi pirms eksplozijas. Nemēģini piespiest Skorpionu uz sarunu, ja viņš vēl nav gatavs. Ja Skorpions eksplodēs dusmās, viņa nežēlīgie un izsmejošie komentāri vien jau spēs radīt emocionālu postu un haosu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Turklāt Skorpions pat neslēps, ka grasās atriebties. Tiklīdz būsi viņam ko nodarījis, viņš nekavējoties apsolīs, ka to nožēlosi. Pēc 30 vai 50 gadiem tu arī nožēlosi, ka dusmu lēkmē nosauci Skorpionu par muļķi: viņš būs panācis tavu bankrotu vai iznīcinājis ģimeni. Un uzskatīs savu rīcību par taisnīguma triumfu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.