Foto: Shutterstock

Svari – miera nesēji 18

Nav nejaušība, ka Svari simbolizē līdzsvaru – tā ir miera nesēja zīme. Šajā zīmē dzimušie vienmēr cenšas saglabāt līdzsvaru un vienlīdzību attiecībās ar apkārtējiem, par katru cenu izvairoties no strīdiem un nesaskaņām. Jā, Svari nav starp agresīvajām zodiaka zīmēm, taču viņi arī neprot uzņemt apkārtējo agresiju ar smaidu vai ar izbiedētu sejas izteiksmi, kā Zivis. Svari ir diezgan skarba zīme, kas var mierīgi, bet pārliecinoši nolikt citus pie vietas. Tomēr viņiem nepatīk demonstrēt savu spēku un nepadodas mirkļa dusmu impulsiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas 188
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 4
Lasīt citas ziņas

Jebkurā konfliktsituācijā Svari izvairās no strīda, cenšoties situāciju izlīdzināt. Viņiem ir svarīgi atstāt labu iespaidu, tāpēc viņi slēpj savu neapmierinātību un dusmas līdz pēdējam brīdim, jo dusmas, viņuprāt, ir drošs veids, kā to sabojāt. Retos gadījumos Svari zaudē savu iekšējo nosvērtību, apveltot ienaidnieku ar verbāliem sitieniem un tad gan ir gatavi cīnīties līdz galam par savām interesēm. Atcerieties, ka Svari ir atriebīgi, agrāk vai vēlāk viņu slēptais aizvainojums izpaudīsies uz apkārtējiem.

Viņi mēdz pamanīt arī mazākās nianses, kas viņus kaitina, un paglabā tās savu domu kartotēkas skapīti, lai vajadzības gadījumā izņemtu un izmantotu pret pāridarītāju. Kamēr tu domāsi, ka Svari ir pats miers un savaldība, savās fantāzijās viņi jau trīs reizes pārgriezuši tev rīkli un divas reizes nogrūduši no debesskrāpja. Iztēlotā vardarbība Svariem ir izeja, jo pārējā laikā viņi spēlē Budas lomu, kurš, reaģējot uz rupjībām, svētī aizvainotājus un vienmēr saglabā smaidu sejā. Starp citu, pat neceri, ka Svari aizmirsīs un tev visu piedos. Nē, viņi gaidīs brīdi, kad tev būs nepieciešama palīdzība. Tad viņi, skaļi smejoties, paies garām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.