Foto: Shutterstock

Jaunava – tumšais zirdziņš 18

Izturīgākā un pacietīgākā zīme, kas izvēlas noklusēt par savām emocijām. Spēj neticami ilgu laiku izturēt ļaunprātīgu savas pacietības izmantošanu, ilgstoši nerunā par nepatīkamam lietām, savām skumjām utt., izvairoties no atklāta konflikta. Daudzas Jaunavas nēsā sevī slēptu aizvainojumu tik ilgi, ka tas izraisa gremošanas traucējumus un citas veselības problēmas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas 188
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 4
Lasīt citas ziņas

Jaunavas mierīgumu un rāmumu nevajadzētu izmantot ļaunprātīgi. Pēc ilgstošas pacietības un „vārīšanās savā sulā” iespējams nervu sabrukums un skaļš emociju uzliesmojums, ko pavadīs asaras. Citreiz dusmīgā Jaunava vienkārši dodas prom, nevis paliek un atklāj savas jūtas. Vai arī pēkšņi maina sarunu uz citu tēmu. Šīs zodiaka zīmes agresivitāte var būt pārsteigums arī tuviniekiem: īpaši tad, kad pēc vairāku gadu klusēšanas Jaunava beidzot „uzsprāgst” un parāda sevi pavisam citā gaismā. Iepriekšējo sapratni un uzticēšanos atjaunot diez vai būs iespējams.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.