Foto: Shutterstock

Lauva – rēcošais zvērs 18

Lauva ir agresīvākā zodiaka zīme sieviešu vidū un šai ziņā varētu no pjedestāla nocelt pat Aunu. Bet Lauvas agresija 90% gadījumu ir aizsardzības reakcija, nevis uzbrukums. Ja viņi nejūt nekādus draudus, un apkārtējie izturas ar pienācīgu cieņu, Lauvas nekad neizrādīs agresiju tikai tāpēc, ka viņiem ir slikts garastāvoklis. Arī Lauvas – vīrieši daļēji piekopj šo agresīvās uzvedības modeli, taču viņus ir daudz grūtāk aizvainot.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 4
Lasīt citas ziņas

Sadusmojies Lauva konfliktsituācijā neskoposies ar apvainojumiem, pārmetumiem un pat lāstiem, plēsīs un metīs priekšmetus, kliegs un auros – vārdu sakot, sarīkos īstu scēnu. Jo skaļāk, jo niknāk, skandalozāk – jo labāk (no viņa viedokļa, protams). Visticamāk, Lauva sarunās daudz nepatīkamu lietu, taču tas ar viņu notiek pilnīgi neapdomāti un automātiski, tāpēc neņem pie sirds. Viņš vienkārši pauž savas dusmas, nolaiž tvaiku, nejūtot pret tevi patiesu naidu.

Kad dusmas būs rimušās, Lauva neturēs ļaunu prātu. Turklāt pilnīgi iespējams, ka viņš drīz vien komunicēs ar tevi tā, it kā nekas nebūtu noticis un brīnīsies, ka esi sarūgtināts.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.