Foto: Shutterstock

Vēzis – maigs aizvainojums 18

Kurš to būtu domājis, ka intravertais, sirsnīgais, maigais, upura lomu mīlošais un labsirdīgais Vēzis nonāks agresīvāko zodiaka zīmju saraksta vidū? Un tomēr: pat Vēzi var izvest no pacietības. Galvenokārt – nepateicība, nenovērtēšana. Kad šī zodiaka zīme saprot, ka netiek novērtēta un tiek izmantota, nedodot neko pretī, viņa kļūst agresīva un nesaudzīga. Šādā stāvoklī Vēzis, kurš parasti šaubās par visu, ir spējīgs uz skarbām darbībām un bezkompromisa lēmumiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Smagi aizvainojot Vēzi, iegūsti nelabvēli vismaz nākamajiem 100 gadiem, un visus šos gadus viņš sapņos par to, cik skaisti un drosmīgi izdaiļos tavu seju nākamajā tikšanās reizē. Kurš pagāja garām, izliekoties, ka esi tukša vieta? Vēzis, kas joprojām gatavojas tev iesist. Izņēmums ir gadījumi, kad Vēzim pa rokai ir kaut kas smags, griezīgs, durstīgs, un tu tikko kā apvainoji tuvākos viņa ģimenes locekļus: viņš noteikti sitīs. Varbūt pat nogalinās un visu atlikušo mūžu to nožēlos.

Ja situācija nav tik nopietna, dusmīgais Vēzis uzvedas kā aizvainots bērns – „sapūšas” un paslēpjas no pāridarītājiem savā “mājiņā”. Atceries, ka Vēzis sagaida no tevis pieķeršanos un mīlestību. Nesaņemot to, ko vēlas, šī zīme pāriet uz otro pasīvi – agresīvo uzbrukuma stadiju – negatīvās emocijas uzkrājas, līdz izlaužas ar histēriskiem kliedzieniem, peronīgiem apvainojumiem un kāju dauzīšanu pret zemi. Piekāpies, nenovērsies no viņa, parādi savas rūpes, maigumu un jūtas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vēzis var izturēties tā, it kā patiešām nevēlētos ar tevi runāt, taču visbiežāk tā ir tikai izlikšanās. Parasti viņš ļoti vēlas salabt un ilgi nesaglabā aizvainojumu, bet negrib spert pirmo soli. Nereti pēc konflikta Vēzim patīk to radoši apdomāt un iztēloties citu notikumu attīstības scenāriju, kurš izskatītos daudz jaukāk.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.