Foto: Shutterstock

Dvīņi – dusmīgie pļāpas 18

Pats zīmes nosaukums satur norādi uz Dvīņu divējādo dabu. Tāpēc ir ļoti grūti paredzēt, kā viņi uzvedīsies, kad būs dusmīgi. Dvīņu reakcija uz strīdu ir atkarīga no tā, kādā noskaņojumā viņi ir. Brīnišķīgs garastāvoklis ļauj vienkārši pasmieties un izvairīties no skaļiem strīdiem, bet, ja Dvīņi ir satraukti vai sarūgtināti, strīda rašanās viņus tikai saniknos, liekot skaļi paust savu aizkaitinājumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Pēc izskata absolūti mierīgie Dvīņi runās paceltā balsī, veltot vainīgajam labi pārdomātus indīgus, ievainojošus vārdus, kas tevi sāpinās līdz sirds dziļumiem. Dvīņi ir lieliski oratori un mutiskā strīdā viņiem nav līdzvērtīgu. Šķiet, ka dusmas pamodina visu zīmes “garīgo” potenciālu izsmejošu frāžu, sarkasma un neslēptas rupjības veidā.

Dusmas var pāraugt niknu apsūdzību straumē, ko dažkārt pavada lietu izsvaidīšana. Dažreiz viņi var pat iesist cilvēkam, kurš vienkārši mēģināja nomierināt, bet pēc tam no Dvīņiem būs grūti dzirdēt kaut ko citu, izņemot skopu atvainošanos vai sevis attaisnošanu. Par laimi, viņi nemēdz dusmoties ilgi. Kamēr neteiksi Dvīņiem, ko darīt vai kā uzvesties, viņi vienmēr varēs tev piedot.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.