Foto: Shutterstock

Vērsis – ilgi uzkarst un tad eksplodē 18

Vērsis ir zodiaka zīme ar augstu apspiestās agresijas līmeni. To izraisa citas Vērša īpašības, tādas kā pacietība, racionalitāte un spītība. Vērsis apzinās, ka visbiežāk visu var sasniegt ne jau ar zibenīgu uzbrukumu, bet gan līdz pēdējam pastāvot uz savu un nogurdinot tos, kam tādas izturības nav. Vērsis uzskata, ka jābūt civilizētam cilvēkam un visas problēmas jārisina mierīgi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Pasaulei vajadzētu atgādināt par šīm briesmām: Krievijā rosina detonēt kodolbumbu, lai liktu “cilvēcei aizdomāties” 85
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Ātri sadusmot Vērsi nebūs iespējams un viņš izvēlēsies netērēt savu enerģiju dusmām, ja vien tā nav krāpšana, cita veida nodevība vai izsmiekls. Viņš ilgu laiku sevī krās aizvainojumu un dusmas, periodiski dodot smalkus mājienus par tavām kļūdām. Viņa uzvedība būs mierīga un klusa līdz pat vulkāna izvirdumam. Niknuma uzliesmojuma brīdī labāk paiet malā un ļaut viņam nomierināties.

Taču, ja Vērsis ir pietiekami mierīgs, lai pārrunātu notikušo, tad labāk dot viņam iespēju izteikties. Pretējā gadījumā viņš var sadusmoties vēl vairāk, jo tu nevēlies viņu uzklausīt. Kad incidents beidzies, Vērsis piedod ļoti ātri – ja vien neesi izdarījis ko tādu, ko viņš uzskata par nepiedodamu. Vairumā

CITI ŠOBRĪD LASA

gadījumu viņš pat komunikācijā saglabās draudzīgu toni, bet nekad nevarēsi atjaunot attiecības, kas starp jums bija pirms strīda.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.