Foto: Shutterstock

Ūdensvīrs – bēgšana no realitātes 18

Ūdensvīri vienmēr diezgan nopietni uztver to, ko dara, tāpēc, ja kāds sāk kritizēt viņu aktivitātes, ātri sadusmojas. Pat pilnīgi nekaitīgi joki dažkārt var satracināt šos zodiaka pārstāvjus, jo viņi ir diezgan viegli ievainojami. Pēc tam visa saziņa ar vainīgo tiek pārtraukta. Protams, tas atkarīgs arī no tā, kas jūs viņam esat. Ja esat tikušies tikai nesen, Ūdensvīrs, visticamāk, netērēs enerģiju attiecību atjaunošanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti 3
VIDEO. “Viņi visu filmēja, fotografēja…” Radinieki atklāj jaunas detaļas par traģisko avāriju Gulbenes novadā
Vācija nosaukusi valsti, kas varētu kļūt par nākamo Krievijas upuri, ja Ukraina zaudēs karā
Lasīt citas ziņas

Parasti gan intelektuālākā zvaigznāja zīme mēģina savaldīties un saglabāt mieru līdz pēdējam, ignorējot ienaidnieku. Ja tas nedarbojas, Ūdensvīrs eksplodē. Kad Ūdensvīri kļūst pa īstam dusmīgi, viņi izmanto pilnīgi visas metodes. Bet, tā kā viņi nav spēcīgi verbālās sadursmēs, bieži vien pierāda savu taisnību ar fizisku uzbrukumu. Turklāt Ūdensvīri ir pārliecināti, ka šī metode ir daudz efektīvāka par mutisku vienošanos, tāpēc labāk ar viņiem nestrīdēties.

Reizēm viņi ir agresīvi ne tik daudz pret apkārtējiem cilvēkiem, cik pret sevi. Mainīt dzīvesvietu, visiem negaidīti pamest labu darbu, iesniegt šķiršanās pieteikumu – Ūdensvīrs ik pa laikam burtiski sabojā savu dzīvi, sākot visu no jauna. Īpaši tas attiecas uz vīriešiem, kuri cenšas veidot savu dzīvi tā, lai viņiem jebkurā brīdī nebūtu ko zaudēt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.