Dzīvsudrabs zivīs. No kurām zivīm labāk izvairīties? 0
Zems dzīvsudraba līmenis
Anšovi, sviesta zivs, sams, iekšzemes ūdeņu krabji, vēži, Atlantijas bungzivs, bute, pikša, heks, siļķe, Ziemeļamerikas un austrumu skumbrijas, kefale, austeres, okeāna asaris, plekste, pollaks, lasis, sardīnes, jūras ķemmītes, Amerikas palete, garneles, jūras bute, kalmārs, saldūdens forele, tilapija, sīga, merlangs
Ieteicams lietot uzturā ne vairāk par sešām ēdienreizēm mēnesī
Strīpainais un melnais asaris, karpa, Aļaskas menca, baltā Klusā okeāna bungzivs, Atlantijas un Klusā okeāna paltuss, salaka, omārs, korifēna, jūras velns, saldūdens asaris, melnā menca, raja, plaudis, svītrainais tuncis, taimiņš
Ieteicams lietot uzturā ne vairāk par trim ēdienreizēm mēnesī
Lufārs, spāņu un līča skumbrijas, Patagonijas ilkņzivs, dzeltenspuru un garspuru tuncis
Nav ieteicams lietot uzturā
Karaliskā skumbrija, marlīne, Atlantijas lielgalvis, zobenzivs, haizivs, cekulzivs, lielacu un ahi tuncis