Foto-Shutterstock

Zirņu krēmzupa ar kūpinātu gaļu 0

Sastāvdaļas – glāze šķelto zirņu, 2 kartupeļi, sīpols, burkāns, dažas šķēlītes kūpināta cauraudzīša, kūpinātas cūku ribiņas, pusglāze saldā krējuma (33%), litrs ūdens, sausiņi, augu eļļa, sāls, zaļumi pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Lasīt citas ziņas

Zirņus vispirms noskalo ūdenī 3 reizes, tad iemērc ūdenī uz 2 – 3 stundām.

Sīpolu sagriež pusapļos, burkānu un kartupeļus sagriež gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā ielej augu eļļu un tajā apcep sagrieztos dārzeņus līdz zeltainai krāsai. Pievieno kūpinātas ribiņas.

Pievieno nomērcētos zirņus. Pielej ūdeni un vāra visu apmēram pusstundu, kamēr zupa ir gatava.

No zupas izņem ribiņas.

Zupu ar blenderi sablendē, pielej saldo krējumu. Visu maisot, atkal uzvāra.

Salej zupu pa šķīvjiem. Virsū liek smalki sagrieztu cauraudzīti vai gaļu no ribiņām. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztus sausiņus, pārkaisa ar zaļumiem un mazliet pārlej olīveļļu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.