Foto – Matīss Markovskis

Ziemassvētku torte ar sildošu garšu. Restorāna “Buddha” recepte 0

Cienasts svētkos, kas lieliski garšo, ir veselīgs, sātīgs un spirdzina garu. Tādu piedāvā veģetārais restorāns Buddha, kas mājvietu radis pašā Rīgas centrā. Smeļoties ājurvēdas gudrībās un veģetārās virtuves veselīgajās bagātībās, šefpavārs Oļegs Serafimovs uzbur atšķirīgas Ziemassvētku mielasta nianses.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kārlis Streips: “No kurienes šis kretīns gūst pārliecību, ka viņam ir tiesības par to kaut ko spriest?”
Veselam
Stradiņa slimnīcā krīzes situācija – ar “ātrajiem” atvestie pacienti pie slimnīcas mašīnā spiesti gaidīt pat vairāk nekā 2 stundas 26
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

Pienu nedaudz uzsilda, pieber cukuru, ar mikseri maisa un kuļ, kamēr cukurs izkusis. Pievieno visas garšvielas, miltus un cepamo pulveri, iemaisa keroba pulveri un visu sakuļ.

Gatavo mīklu sadala trīs daļās. Ietauko apaļo tortes veidni (izvēlas nelielu), lej vienu daļu mīklas un cep 170 grādos 20–25 minūtes. Izcep trīs plāksnes un tās atdzesē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo tortes krēmu – biezpienam pielej 100 ml saldā krējuma un kļavu sīrupu. Pārējo saldo krējumu saputo stingrās putās un pievieno biezpiena masai.

Plāksnēm uzziež krēmu un tās liek kārtām. Atstāj krēmu tortes malām un virspusei. Rotā ar svaigām ogām, kanēli un piparkūku eglītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.