Foto no tematiskā izdevuma “Svinam mājās”

Ziemassvētku tēja ar garšvielām 0

Klasiskā variantā tai ir piparkūkām un karstvīnam radniecīga garšas buķete, tādēļ to labpatīk asociēt ar Ziemassvētkiem, kaut gan aromātisku tēju nav liegts baudīt, kad vien jūtams siltuma deficīts un organismam uzglūn vīrusi.

Reklāma
Reklāma
Kārlis Streips: “No kurienes šis kretīns gūst pārliecību, ka viņam ir tiesības par to kaut ko spriest?”
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 137
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

Visas garšvielas liek iepriekš sasildītā tējkannā, pārlej ar verdošu ūdeni un ļauj trīs minūtes ievilkties, tad nokāš un lej tasītēs. Ziemassvētku tēju tradicionāli pasniedz bez piena, bet var servēt ar medu, lai katrs pats to var saldināt pēc savas gaumes.

Recepte no tematiskā izdevuma “Svinam mājās”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.