Foto: Aija Geida

Ziemas krājumiem – kabaču salāti ar bietēm 0

Sastāvdaļas
• 2,2 kg kabaču
• 2,2 kg vārītu biešu
• 1,5 kg sīpolu
• 250 g cukura
• 275 ml eļļas
• 3 ēdamkarotes sāls
• 3 ēdamkarotes etiķa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bietes izsutina mīkstas, nomizo un sarīvē. Sīpolus nomizo un sakapā. Kabačus nomizo un sagriež mazos gabaliņos vai sarīvē uz rupjas rīves. Visu liek katlā ar biezu apakšu, pievieno eļļu, cukuru, sāli un sutina aptuveni 30 minūtes. Pielej etiķi un samaisa. Karstu pilda burkās, aizvāko, ietin segās un ļauj lēnām atdzist. Nākamajā rītā novieto vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.