Foto: Aija Geida

Ziemas krājumiem – kabaču salāti ar bietēm 0

Sastāvdaļas
• 2,2 kg kabaču
• 2,2 kg vārītu biešu
• 1,5 kg sīpolu
• 250 g cukura
• 275 ml eļļas
• 3 ēdamkarotes sāls
• 3 ēdamkarotes etiķa

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bietes izsutina mīkstas, nomizo un sarīvē. Sīpolus nomizo un sakapā. Kabačus nomizo un sagriež mazos gabaliņos vai sarīvē uz rupjas rīves. Visu liek katlā ar biezu apakšu, pievieno eļļu, cukuru, sāli un sutina aptuveni 30 minūtes. Pielej etiķi un samaisa. Karstu pilda burkās, aizvāko, ietin segās un ļauj lēnām atdzist. Nākamajā rītā novieto vēsumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.