Ar apelsīniem
 1

FOTO: Shutterstock.com

• 6–8 burkāni


• 2 apelsīni


• saulespuķu sēklas


• ķirbju sēklas


• pētersīļi


• olīveļļa


• sāls


Saulespuķu un ķirbju sēklas apgrauzdē, pēc tam atdzesē. Ar mizojamo nazi burkānus sagriež strēmelēs. Ja tāda naža nav, sarīvē uz rupjas rīves. Sarīvētajiem burkāniem pievieno apgrauzdētās sēkliņas.


Nomizo apelsīnus, sagriež gabaliņos un arī pievieno burkāniem. Uzbārsta sāli, uzslaka nedaudz olīveļļas, pievieno smalki sagrieztus pētersīļus, samaisa un ļauj garšām savienoties.


Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.