Ar apelsīniem
 0

• 6–8 burkāni


• 2 apelsīni


• saulespuķu sēklas


• ķirbju sēklas


• pētersīļi


• olīveļļa


• sāls


Saulespuķu un ķirbju sēklas apgrauzdē, pēc tam atdzesē. Ar mizojamo nazi burkānus sagriež strēmelēs. Ja tāda naža nav, sarīvē uz rupjas rīves. Sarīvētajiem burkāniem pievieno apgrauzdētās sēkliņas.


Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Zaļā čūska piecām zodiaka zīmēm visu gadu sola īstus brīnumus 2
Nosauktas 10 automašīnas ar vislielāko degvielas patēriņu reālos apstākļos 32
Prognoze nupat mainījusies. Kas notiks ar nedēļas nogalē Latvijai solīto biezo sniegu?
Lasīt citas ziņas

Nomizo apelsīnus, sagriež gabaliņos un arī pievieno burkāniem. Uzbārsta sāli, uzslaka nedaudz olīveļļas, pievieno smalki sagrieztus pētersīļus, samaisa un ļauj garšām savienoties.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.