Kāpostu un burkānu salāti
 0

• 8–10 porcijas


• 500 g vidēja lieluma burkānu


• 1 kāpostgalva (ap 1,4 kg)


• 1 vidēja lieluma sīpols


• skābā krējuma mērce


Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Kāpostgalvai noņem ārējās apvītušās lapas, tad sagriež četrās daļās un plāni sašķērē. Sarīvētos burkānus un sasmalcinātos kāpostus ieber traukā un samaisa. Sīpolu nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno burkāniem un kāpostiem un samaisa.


Reklāma
Reklāma
TV24
Putins šokējis Latvijas militāro analītiķi Rajevu: “Mani pārsteidza viena lieta, ko es redzēju fonā…”
Globāla panika un diktatoru varas beigas: eksperti nosauc 15 “melnos gulbjus” jeb notikumus, kas 2025. gadā var apgriezt dzīvi kājām gaisā
TV24
“Viņa mēdz pārsteigt, un šoreiz viņa pārsteidza – sāka uzrunu ar sunīti klēpī,” Titavs par premjeres uzrunu gadu mijā
Lasīt citas ziņas

Pagatavo skābā krējuma mērci un pievieno dārzeņiem, labi samaisa. Tad salātu trauku aizvāko un uz četrām stundām ievieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas pēc garšas pieber sāli.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.