Zemnieku salāti ar turku maizi. Tās tik ir brokastis! 0

Gatavošanas laiks: apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks marinēšanai)
Katrā porcijā apm. 539 kcal/2255 kJ
17 g olbaltumvielu, 31 g tauku, 45 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

1. Ledus salātus nomazgā, nopurina, notīra, lapas saplūkā mazos gabaliņos. Paprikas nomazgā, nosusina, izņem sēkliņas, sagriež gabaliņos. Tomātus nomazgā, nosusina, izgriež kātiņus, mīkstumu sagriež. Sīpolus nomizo, sadala uz pusēm, sagriež plānās ripās, turku maizi saplucina. Visu sajauc bļodā.

2. Olīvas notecina, fetas sieru sagriež, pievieno salātiem. Pētersīļus nomazgā, nopurina, lapiņas sakapā. Iecilā salātos.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Ķiploka daiviņu nomizo un sakapā. Sajauc ar sarkanvīna etiķi, olīveļļu, sāli un pipariem, pārlej salātiem.
Atstāj marinēties aptuveni stundu. Pirms pasniegšanas nepieciešamības gadījumā pievieno garšvielas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.