Zemesmandeles šokolādē 0
Sastāvdaļas. 250 g labas kvalitātes melnās šokolādes, 120 g sasmalcinātu zemesmandeļu.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli
6
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti
11
Pirms gatavošanas zemesmandeles 24 stundas izmērcē ūdenī. Sasmalcina. Izkausē šokolādi ūdens peldē, iejauc zemesmandeles. Izliek vienu centimetru biezā kārtā un ievieto ledusskapī atdzesēties. Sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz.
Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.