Foto no gastronom.ru

Vēsā zemeņu un kokosa kūka 0

Traukā blenderēšanai liek zemenes, 2 ēdamkarotes cukura un laima sulu un blenderē, līdz izveidojas vienmērīga masa. Masu vienmērīgi ieklāj silikona cepamajā formā (var izmantot arī parastu cepamo formu, ieklājot tajā pārtikas plēvi).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Lasīt citas ziņas

Lielā traukā sakuļ saldo krējumu. Kad tas sāk palielināties apjomā, nelielā strūklā pielej kokosriekstu pienu un turpina kult. Citā traukā sakuļ olu baltumus ar cukuru, līdz veidojas stingras putas.

Uzmanīgi pārliek sakultos olu baltumus pie putukrējuma un samaisa. Uzklāj masu uz zemeņu biezeņa, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek saldētavā uz vismaz astoņām stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izņem formu no saldētavas un atstāj uz piecām minūtēm.

Tad uzmanīgi apgāž kūku otrādi uz deserta šķīvja.

Rotā ar ogām.
Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.