Zemeņu torte. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 1

125 g sviesta, 150 g cukura, 4 olu dzeltenumi, 250 g kviešu miltu, naža gals briežraga sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Lasīt citas ziņas

Pildījumam: 500 g zemeņu, 150 g cukura, 4 olu baltumi, 1 tējkarote želatīna.

Sviestu ar cukuru puto, līdz cukurs izkusis, pievieno ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus kviešu miltus un samaisa. Mīklu sadala trīs daļās, katru daļu cep atsevišķi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zemenes izberž caur sietiņu, ieber cukuru un samaisa, pieliek aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu. Kad zemeņu masa sāk sabiezēt, iecilā saputotu olas baltumu.

Izceptās mīklas plāksnes atdzesē un starp tām pilda pildījumu. Grezno ar svaigām zemenēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.