Foto – nashrecept.com

Zemeņu sviests ar pipariem. Neparastām brokastīm! 0

Pagatavošanai nepieciešams cepampapīrs  vai silikona formiņas ledum, vai mazajiem kēksiņiem.

Reklāma
Reklāma
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

1. Mīkstam sviestam pievieno sāli un melnos piparus.

2. Nomazgā zemenes, noņem ļipiņas. Sagriež mazos gabaliņos.

3. Zemenes iemaisa sviesta masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Pēc vēlēšanās var pievienot konservēto papriku. Tas piedos pikantumu.

4. Sviestu liek uz cepamā papīra un ierullē, saspiežot papīra galus – kā konfektes. Vai arī liek sviestu, piemēram, silikona formiņās vai kēksiņu formiņās – pēc iespējām un vēlēšanās.

5. Sviestu uz 15 minūtēm liek saldētavā, pēc tam var pārlikt ledusskapī, siltākā daļā.

6. Pirms pasniegšanas sviestmaižu sviestu ar zemenēm izņem no ledusskapja, attaisa papīru vai izņem no formiņām. Pārliek uz šķīvja un pasniedz ar maizi.

Recepte no nashrecept.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.