Mājas siera gatavošanas process Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā.     04.06./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Mājas siera gatavošanas process Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā. 04.06./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Zemeņu sorbets ar rudzu maizes kraukšķiem. Atsvaidzinošs gardumiņš 0

Renāte Kalniņa uz lauku rudzu maizes ripiņas uzsēdinājusi ķimeņu vājsiera un apgrauzdētu un smalcinātu kaņepju sēkliņu maisījumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
RAKSTA REDAKTORS
“No kaut kā diemžēl jāatsakās.” “Swedbank” bankomātos vairs nav pieejams viens pakalpojums 58
Lasīt citas ziņas

Savukārt Lauras gatavotā deserta pirmā kārta tapusi no drupinātas biskvīta vai smilšu mīklas, kas sablendēta ar sviestu. Otrajā kārtā likts zemeņu sorbets (sasaldēta sula). Rotājumam izmantotas zaķskābenes.

Recepte no biedrības “Siera klubs” sadarbībā ar Ventspils tehnikumu rīkotā jauniešu konkursa “Mans lepnums – mans Jāņu siers”.
Konkursā piedalījās arī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikuma 2. kursa audzēknes Laura Leonaite un Renāte Kalniņa.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.