Foto – kedr-o.ru

Zemeņu salāti ar riekstiem un avokado 0

Sastāvdaļas pirms izmantošanas liek aukstumā. Nomazgā salātlapas. Pēc atdesēšanas tos liek uz šķīvja, veidojot salātu pirmo kārtu. Sagriež avodako gabaliņos un liek uz salātlapām. Pēc tam, lielākos gabaliņos, liek zemenes.

Reklāma
Reklāma

Uzber riekstus.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pa virsu salātus apsmidzina ar mērci, kuru pagatavo šādi: citronu sulu samaisa ar medu, kas sildīts ūdens peldē. Pēc tam pievieno cukuru un olīveļļu. Mērce palīdz saglabāt augļiem un ogām krāsu un sniedz pikantu garšu.

Salātus pārkaisa ar siera kubiņiem.

Avots: kedr-o.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.