Foto – Aija Geida

Zemeņu kārtojums ar karamelizētām drumstalām 0

Drumstalām katliņā uz lēnas uguns izkausē sviestu, pievieno cukuru un kviešu miltus. Izmaisa, liek karstumizturīgā veidnē un cep līdz +180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25 minūtes, līdz drumstalas ir zeltaini brūnas. Atdzesē un ar rokām saberž mazos gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
TV24
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Lasīt citas ziņas

Zemenes sagriež mazākos gabaliņos. Saldo krējumu kopā ar karamelizēto cukuru saputo stingrās putās. Lielā, platā traukā vairākās kārtās liek zemenes, drumstalas un putukrējumu. Patur ledusskapī vismaz četras stundas. Pasniedz deserta trauciņos, izrotājot ar svaigu zemeņu pusītēm. Var pagatavot vakarā un likt galdā no rīta. Garšo kā zemeņu un sviesta mīklas kūka.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.