Zemeņu deserts tikai pieaugušajiem 0
Kulinārajā gredzenā liek biskvītu, zemenes sagriež gabaliņos un izklāj gredzena sānos. Viducī liek saldējumu, pa virsu – otru biskvīta kārtu. Uzmanīgi noņem gredzenu.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
RAKSTA REDAKTORS
“No kaut kā diemžēl jāatsakās.” “Swedbank” bankomātos vairs nav pieejams viens pakalpojums
58
Piesātina biskvītu ar liķieri. Pārkaisa ar smalcinātiem riekstiem.
Dekorē… nu ar ko gan vēl, ja ne zemenēm! Ēd uzreiz, jo deserts ir kūstošs!