Zemeņu, banānu un ābolu kārtainā biezsula 0
Sastāvdaļas:
3 banāni
200 g zemeņu
1 liels ābols
5 tējkarotes kondensētā piena
ledus
Sagriež banānu ripiņās, atstāj uz dēlīša un ieliek saldētavā uz 30-50 minūtēm. To dara tādēļ, lai ledu nebūtu jāizmanto papildus.
Zemenes nomazgā, noņem ļipiņas un sagriež.
Ābolus sagriež gabaliņos, tad sablenderē putriņā. Pievieno ledu un liek glāzēs apakšējā, pirmajā, kārtā.
To, vai pievienot kondensēto pienu, izvēlaties paši – var likt, var nelikt. Ja liek – tā būs otrā deserta dzēriena kārta.
Nākamajā kārtā liek zemenes, kurām pievienota karotīte kondensētā piena un 3-4 ledus gabaliņi.
Ar banāniem rīkojas tāpat.
Recepte no alimero.ru