Foto no alimero.ru

Zemeņu, banānu un ābolu kārtainā biezsula 0

Sastāvdaļas:

3 banāni

200 g zemeņu

1 liels ābols

5 tējkarotes kondensētā piena

ledus

Sagriež banānu ripiņās, atstāj uz dēlīša un ieliek saldētavā uz 30-50 minūtēm. To dara tādēļ, lai ledu nebūtu jāizmanto papildus.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Zemenes nomazgā, noņem ļipiņas un sagriež.

Ābolus sagriež gabaliņos, tad sablenderē putriņā. Pievieno ledu un liek glāzēs apakšējā, pirmajā, kārtā.

CITI ŠOBRĪD LASA

To, vai pievienot kondensēto pienu, izvēlaties paši – var likt, var nelikt. Ja liek – tā būs otrā deserta dzēriena kārta.

Nākamajā kārtā liek zemenes, kurām pievienota karotīte kondensētā piena un 3-4 ledus gabaliņi.

Ar banāniem rīkojas tāpat.

Recepte no alimero.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.