Foto – Dievietei.focus.lv

Zemeņu un banānu deserts 0

1. Biezpienu samaisa ar cukuru vai stēviju.

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 rīta ieradumi, kas slepeni veicina svara pieaugumu: izvairies no tiem!
Kokteilis
Kāpēc Donalds Tramps apglabāja savu pirmo sievu golfa laukumā? 1
Dārzs
Esat gatavi?! Ko darīt dārzā no 14. līdz 20. aprīlim – dārznieka Mēness kalendārs
Lasīt citas ziņas

2. Samaisa cukuru vai stēviju ar krējumu. Augļus notīra, nomazgā, sagriež un izklāj trauka dibenā.

3. Sagatavo želatīnu (vadoties pēc instrukcijas uz iepakojuma). Samaisa krējumu ar biezpienu un pievieno želatīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Iegūto masu pārlej augļiem, trauku pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto trauku ledusskapī uz 1-2 stundām.

5. Pasniedz porcijās, dekorējot ar tiem pašiem augļiem un ogām, kas ir deserta sastāvā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.