Zemenes meksikāņu stilā ar pipariem. Fotorecepte 0
Vai esiet ēduši šokolādi ar pipariem, kanēli un nedaudz vaniļas? Tieši tādu šokolādi ir iecienījuši Meksikā, šokolādes pupiņu dzimtenē, kur tā ir īsts gardums! Lūk, ogu šokolādes deserts meksikāņu stilā.
Sastāvdaļas:
500 g zemeņu
1 glāze piena
1 tējkarote kukurūzas miltu
1 tāfelīte melnās šokolādes
kanēļa standziņa
1/2 tējkarote ugunīgā sarkanā pipara
šķipsniņa sāls
vaniļa
1. Ielej pienu katlā. Silda, līdz parādās burbuļi.
2. Sasmalcina šokolādi.
3. Karstam pienam pievieno kukurūzas miltus un šokolādi.
4. Pastāvīgi maisa ar putu karoti, kamēr izveidojas vienmērīga krēmveida masa. Jāuzmanās, lai nepiedeg.
5. Pievieno kanēli, sāli, piparus. Turpina maisīt.
6. Vāra vēl 5 minūtes, līdz masa sabiezē.
7. Šokolādes mērce gatava! To var ēst ne tikai ar zemenēm. Arī ar citiem augļiem vai konditorejas izstrādājumiem.
Recepte no invkusblogspot.ru