Foto – invkusblogspot.ru

Zemenes meksikāņu stilā ar pipariem. Fotorecepte 0

Vai esiet ēduši šokolādi ar pipariem, kanēli un nedaudz vaniļas? Tieši tādu šokolādi ir iecienījuši Meksikā, šokolādes pupiņu dzimtenē, kur tā ir īsts gardums! Lūk, ogu šokolādes deserts meksikāņu stilā.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

500 g zemeņu

1 glāze piena

1 tējkarote kukurūzas miltu

1 tāfelīte melnās šokolādes

kanēļa standziņa

1/2 tējkarote ugunīgā sarkanā pipara

šķipsniņa sāls

vaniļa

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varbūt kāds pilsonis par to naudu māju uzcēla…” ļaudis diskutē, vai 150 000 eiro par “Dimdiņu” zīmola maiņu nav pārmaksāts
Lasīt citas ziņas

1. Ielej pienu katlā. Silda, līdz parādās burbuļi.

2. Sasmalcina šokolādi.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Karstam pienam pievieno kukurūzas miltus un šokolādi.

4. Pastāvīgi maisa ar putu karoti, kamēr izveidojas vienmērīga krēmveida masa. Jāuzmanās, lai nepiedeg.

5. Pievieno kanēli, sāli, piparus. Turpina maisīt.

6. Vāra vēl 5 minūtes, līdz masa sabiezē. 

7. Šokolādes mērce gatava! To var ēst ne tikai ar zemenēm. Arī ar citiem augļiem vai konditorejas izstrādājumiem. 


Recepte no invkusblogspot.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.