Foto – invkusblogspot.ru

Zemenes meksikāņu stilā ar pipariem. Fotorecepte 0

Vai esiet ēduši šokolādi ar pipariem, kanēli un nedaudz vaniļas? Tieši tādu šokolādi ir iecienījuši Meksikā, šokolādes pupiņu dzimtenē, kur tā ir īsts gardums! Lūk, ogu šokolādes deserts meksikāņu stilā.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

500 g zemeņu

1 glāze piena

1 tējkarote kukurūzas miltu

1 tāfelīte melnās šokolādes

kanēļa standziņa

1/2 tējkarote ugunīgā sarkanā pipara

šķipsniņa sāls

vaniļa

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

1. Ielej pienu katlā. Silda, līdz parādās burbuļi.

2. Sasmalcina šokolādi.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Karstam pienam pievieno kukurūzas miltus un šokolādi.

4. Pastāvīgi maisa ar putu karoti, kamēr izveidojas vienmērīga krēmveida masa. Jāuzmanās, lai nepiedeg.

5. Pievieno kanēli, sāli, piparus. Turpina maisīt.

6. Vāra vēl 5 minūtes, līdz masa sabiezē. 

7. Šokolādes mērce gatava! To var ēst ne tikai ar zemenēm. Arī ar citiem augļiem vai konditorejas izstrādājumiem. 


Recepte no invkusblogspot.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.