Foto – gotovimdoma.ru

Ceptas zemenes ar biezpienu un balto šokolādi. Fotorecepte soli pa solim 0

Šajā receptē svarīgi ir masu maisīt viegli, citādi tā kļūs kā mīkla. Ja nedabūjat pistācijas, tās var aizvietot ar mandelēm.

Reklāma
Reklāma

100 g sausa biezpiena

25 g sviesta (kausēšanai)

35 g maltu mandeļu

15 g miltu

45 g pūdercukura

50 g baltās šokolādes

Virspusītei:

400 g zemeņu

1 ēdamkarote ķiršu vai augļu liķiera

Rotāšanai:

1 ēdamkarote notīrītu pistāciju

Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Recepte no gotovimdoma.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.