Foto – Shutterstock.com
Žāvētu augļu salāti 0
Kā gatavot?
Žāvētos augļus nomazgā, karstā ūdenī uzbriedina, sagriež salmiņos. Rozīnes liek veselas, pievieno sasmalcinātus grauzdētus riekstus, olu dzeltenumus, karstā ūdens peldē samaisītus ar cukuru un vaniļu. Salātus pārklāj ar saputotu krējumu.
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
“ASV stratēģija izskatās pēc kara pieteikuma Eiropas Savienībai.” Britu eksperts par iespējamiem Trampa rīcības riskiem
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Recepte no jaunās tematiskās avīzes “Mājas Gardumi”



