Žāvēti mārrutki 0

Mārrutkus nomazgā, nokasa miziņu un samaļ gaļas mašīnā. Uz sietiem uzklāj tīru marli un uzber sasmalcinātos mārrutkus 1–2 cm biezā kārtā. Žāvē 40–50 oC temperatūrā. Augstākā temperatūrā mārrutki zaudē sīvumu.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
7 brīnumēdieni! Pārtikas produkti, kuru regulāra iekļaušana ēdienkartē kavē ādas novecošanos
Lasīt citas ziņas
Izžāvētos mārrutkus saberž nelielā piestā vai citādi sasmalcina pulverī. Uzglabā hermētiski noslēgtā traukā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.