
Publicitātes foto
Zandarta karpačo 0
Marinētos gurķus un kaltētos tomātus sagriež ļoti plānās strēmelītēs vai gabaliņos. Pievieno kaperus un pētersīļus, apslaka ar eļļu, pieber sāli un piparus, liek trauciņā un pārklāj zandarta fileju, kas ar asu nazi sagriezta ļoti plānās šķēlēs.
Reklāma
Reklāma
“Ir uzsākta pirmstiesas izmeklēšana, lai noteiktu nāves cēloni.” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā
137
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne (attēlā). Lūk, dažas viņas uzburto ēdienu receptes.