
Foto-Aija Geida
Zaļumu biezpiens 0
Kā gatavot?
Dilles un lociņus smalki sagriež, gārsas lapiņas rūpīgi nomazgā, sakapā un pievieno biezpienam. Pieliek krējumu, sāli un piparus un samaisa. Pikanti, aromātiski un gardi. Var ēst kopā ar ceptiem kartupeļiem vai smērēt uz maizes.
Reklāma
Reklāma
Cauraugušā cūkas krūtiņā
ietīta fileja ar krāsnī ceptiem kartupeļiem
Gardi! Vitamīnu bumba no Ingmāra Ladiga receptēm
Biezpiena sacepums ar drumstalām
Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Jauka recepte brīvai dienai
Pienā un olā mērcēts cepts grauzdiņš ar biezpiena un marmelādes pildījumu
25 krāšņi deserti un kūkas Valentīndienas romantikai
Aveņu siera kūciņas
Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem. Kārumnieka sapnis!