Vai nekā netrūkst? 0


Kā liecina Roberta Lācīša pieredze, ēdot pēc makrobiotikas principiem, uzturvielu deficīts parasti nerodas, tomēr, lai novērtētu, vai ēdienkarte ir pilnvērtīga un organisms saņem visas nepieciešamās barības vielas, jāņem vērā divi galvenie kritēriji.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

> Ja no rīta spogulī uz mēles redzams aplikums un zobu nospiedumi, jānoskaidro, kas organismā nav kārtībā. Par veselības problēmām liecina arī slikts ādas izskats un nagu lūšana.

> Svarīgs rādītājs ir izkārnījumi, tāpēc jāvērtē, vai tie ļoti nelāgi smird, iekrīt vai iztek tualetes podā vai, gluži pretēji, nomoka aizcietējumi.

CITI ŠOBRĪD LASA

– Ja ar uzturu visas nepieciešamās vielas neizdodas uzņemt, būtiski ir izvēlēties dabiskus uztura bagātinātājus, jo šūnas sintētiskas vielas nespēj pārstrādāt. Vitamīnu deficītu var arī novērst, dzerot burkānu, kāpostu, ķirbju, biešu sulu un papildinot to ar kādu ābolu vai ogu. Ja ļoti kārojas apelsīnu sula, jāpārdomā, vai netiek ēsts pārāk trekns ēdiens, – iesaka makrobiotikas speciālists.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.