Foto – Valdis Semjonovs

Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte 0

Sastāvdaļas – svaigi vai saldēti zaļie zirnīši, svaigas piparmētras, jūras sāls, melnās sezama sēkliņas, dīgsti.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
11 km no mājām suns atrod un drošībā nogādā divus gadus vecu bērnu, kuru visu nakti izmisīgi meklēja policija
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Ūdenim pievieno nedaudz jūras sāls un vienu piparmētras kātiņu, liek vārīties. Kad ūdens uzvārījies, piparmētras kātiņu izņem, pievieno izlobītus zaļos zirnīšus. No brīža, kad ūdens atkal uzvārījies, vāra tikai 1,5 min, lai zirnīši nezaudē krāsu. Noņem no uguns. Pievieno pāris piparmētru lapiņas, sablendē. Lej šķīvī. Pārkaisa ar svaigi grauzdētām melnajām sezama sēkliņām un dīgstiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.