Foto – Valdis Semjonovs

Zaļo zirnīšu krēmzupa ar maskarpones sieru un piparmētrām 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 250 g saldēto zaļo zirnīšu, 125 g maskarpones siera, 250 g ūdens, 10 piparmētru lapiņas, 25 g fetas siera, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Zirnīšus aplej ar ūdeni un vāra 10 līdz 15 min, pēc tam katliņu noņem no uguns. Pievieno maskarpones sieru, pēc garšas sāli un maltus melnos piparus, piparmētru lapiņas un sablendē. Virumu uzkarsē, lej šķīvī, vidiņā ieber nedaudz rīvēta fetas siera. Pasniedz ar baltmaizi, kas apgrauzdēta uz pannas sviestā.

Paldies par atsaucību restorānam “Marijas tornis” Jelgavā!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.