Foto – Valdis Semjonovs

Zaļo zirnīšu krēmzupa ar maskarpones sieru un piparmētrām 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 250 g saldēto zaļo zirnīšu, 125 g maskarpones siera, 250 g ūdens, 10 piparmētru lapiņas, 25 g fetas siera, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Zirnīšus aplej ar ūdeni un vāra 10 līdz 15 min, pēc tam katliņu noņem no uguns. Pievieno maskarpones sieru, pēc garšas sāli un maltus melnos piparus, piparmētru lapiņas un sablendē. Virumu uzkarsē, lej šķīvī, vidiņā ieber nedaudz rīvēta fetas siera. Pasniedz ar baltmaizi, kas apgrauzdēta uz pannas sviestā.

Paldies par atsaucību restorānam “Marijas tornis” Jelgavā!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.