Foto-Matīss Markovskis

Zaļo dārzeņu tvaicējums – vieglas diētiskas vakariņas 0

Sastāvdaļas
200 g brokoļu
2 nelieli cukīni vai kabači
4 palieli seleriju kāti
200 g zaļo pākšu pupiņu
dilles un citi svaigi zaļumi
nedaudz gī sviesta
sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smalki sagriež dilles un citus zaļumus. Dārzeņus – brokoli, cukīni un kabaci, seleriju kātus – sagriež sev tīkamā izmērā. Kopā ar zaļajām pupiņām sautē karstā tvaikā. Var izmantot tvaicējamo sietu un katlu, kurā ielej nedaudz ūdens.

Gatavo aptuveni 20 minūtes, līdz dārzeņi kļūst it kā dzintaraini. Pievieno nedaudz sāls, sakapātus zaļumus un iemaisa gī sviestu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja dārzeņi ir dzintaraini, tātad nav pārgatavoti un ir vistuvāk savam pilnīgākajam labumam. Gī sviests piešķir dārzeņiem riekstu garšu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.